Trooper

Als vereniging zoeken wij steeds naar manieren om kosten en aankopen te betalen. We zijn onze sponsors en ereleden dankbaar voor hun steun. Hier bovenop is er nu een nieuwe manier voor sympathisanten om de harmonie te steunen. Trooper is een online winkelplatform die ons een commissie betaalt op elke aankoop die jij maakt via onze Trooperpagina.

Online shoppen en terwijl onze vereniging steunen? Da’s kei gemakkelijk via Trooper. Nog niet helemaal mee met hoe Trooper allemaal marcheert? Geen paniek, we leggen het in deze video stap voor stap uit zodat je hélemaal mee bent en ons kan helpen met jouw online aankopen! Je kunt ons vinden op de website van Trooper onder “Kon. Harmonie Vermaak na Arbeid Koolkerke” of rechtstreeks via deze link.