Einde van 2023 & muzikale wensen voor 2024!

In de laatste maand van 2023 had de harmonie nog twee optredens: het kerstconcert van de jeugdwerking en de Sterrenstoet.

Kerstconcert samenspel

Zondag 10 december was voor de jonge muzikanten van het samenspel een spannende dag. In een prachtig versierd lokaal en uitgedost met allerlei kerstattributen speelden ze samen een leuk programma van enkele Kerstliedjes voor hun familie. De enthousiaste uitvoeringen van ‘Jingle Bells’, ‘Feliz Navidad’ en ‘Let it Go’ onder leiding van Elina toverden bij alle aanwezigen een lach op het gezicht. Achteraf konden we nog gezellig napraten.

Lees verder onder de afbeelding

Sterrenstoet 

Op een bewolkte, maar niet al te koele zaterdagmiddag ging de harmonie op pad door de drukbezochte straten van Brugge voor de traditionele jaarlijkse Sterrenstoet. De folkloristische stoet strekte zich lang uit in de straten van het centrum van de stad. Met de harmonie op kop, voor de gelegenheid met een kerst-’playlist’, zamelden de gekostumeerde figuranten geld in voor de armen van Brugge. Voor de muzikanten was het een stevige, maar aangename wandeling met heel wat aandachtige ogen en oren langs de weg.

Lees verder onder de afbeeldingen

Na de Sterrenstoet repeteerde de harmonie nog een keer alvorens een winterstop van twee weken aan te vatten. Vanaf de tweede week van januari gaan we met nieuwe energie weer volop aan de slag om ons Lenteconcert voor te bereiden. Ons nieuwe jaarprogramma voor 2024, met een Nederlands tintje, kan je vanaf nu ook op de voorpagina raadplegen!

Graag wensen we iedereen die de harmonie een warm hart toedraagt een fantastisch nieuw jaar vol muziek en vriendschap! Tot op een van onze volgende optredens!