Zonnige optredens in september

De harmonie kon in september rekenen op goed weer voor de geplande optredens.

De maand begon met een bezoek aan de twee basisscholen van Sint-Jozef: De Komme en De Pannebeke om het muziekonderwijs te promoten. Een klein groepje muzikanten speelde op 8 september voor tal van klassen om de mogelijkheden van muziek te demonstreren. Tussen de twee scholen door, speelden de muzikanten ook nog voor de huwelijksverjaardag van de nabijgelegen sponsor ‘Optiek Acke’. Een zeer productieve voormiddag!

Lees verder onder de afbeeldingen

Enkele dagen later, op zondag 10 september, waren heel wat muzikanten van de partij voor ons optreden op de Markt van Brugge. Het was een bijzonder warme dag, dus op het podium was het puffen in het zonnetje. De aanwezige luisteraars vonden het echter geen probleem, zij bleven vol aandacht luisteren terwijl de drumband en de harmonie een fijn programma brachten.

Lees verder onder de afbeeldingen

Diezelfde namiddag bleek de warmte dan weer een groot pluspunt, aangezien het tijd was voor de jaarlijkse ledenbarbecue! Met het mooie weer was het erg fijn om samen te kunnen eten en het frisse ijsje achteraf smaakte des te beter.

De zaterdag erop, 16 september, trad de harmonie op op de kermis van Sint-Kruis. Het was opnieuw een hete namiddag, dus we marcheerden door de rommelmarkt zonder onze warme kostuumjas. 

Lees verder onder de afbeeldingen

Start van het muziekschooljaar

Op 1 oktober, tenslotte, begon het nieuwe schooljaar voor het muziekonderwijs met een klein klasconcert van de samenspelgroep voor de ouders van de leerlingen. Na ons optreden maakten we deze leuke foto, opnieuw in het zonnetje:

Lees verder onder de afbeelding

De gewoonlijke sfeer in de groep samenspel in beeld gebracht

Volgend optreden: Internationaal!

Ons volgende concert komt er al snel aan: op zaterdag 14 oktober treden we op met het Ierse koor van de Tredaghsingers. Het zal ongetwijfeld een uniek en onvergetelijk concert worden. Aarzel dus niet en bestel nu je ticket!