Maart 2023: De harmonie aan het werk!

In het begin van de maand ging de harmonie aan de slag op de repetitiedag. Ritmes werden gelijkgezet, technische passages geoefend, tonen in harmonie gebracht. We speelden muziek en werden daarvoor perfect omkaderd door ons bestuur, dat zorgde voor de maaltijd, het vieruurtje, het opzetten van materiaal en het organiseren van de dag. We repeteerden samen en in kleinere groepjes met gastinstructeurs, waarvan we veel bijleerden. Het ziet ernaar uit dat onze Lenteconcerten ook dit jaar weer een hoogtepunt zullen worden. De ticketverkoop is trouwens net geopend, dus je kunt je ticket reserveren om erbij te zijn!

Lees verder onder de afbeeldingen van de repetitiedag

Later werden de hersenen ook aan het werk gezet op de jaarlijkse familiequiz van de harmonie, dit jaar op zaterdag 18 maart. Deze editie werd gewonnen door de ‘Kwistamientjes’ (op de foto): zij wonnen een verblijf in een chalet in de Ardennen. Van harte proficiat!

Volgend jaar organiseren we de tiende editie van de quiz op zaterdagavond 16 maart, nemen jij en je team de hoofdprijzen van deze jubileumeditie mee naar huis?